Συνεντεύξεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΝΕΤ

Για τις εκλογές, την κυβέρνηση Παπαδήμου και το ρόλο των κομμάτων μίλησαν το πρωί στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ», η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άννα Νταλάρα, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα.

 Από την πλευρά της, η κα Παπακώστα, αναφερόμενη στη δυστοκία της κυβέρνησης, υπογράμμισε ότι είναι αποτέλεσμα της προχειρότητας. «Υπάρχει πλήρης ακυβερνησία, για αυτό πάμε σε εκλογές», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι η μόνη διέξοδος είναι μόνο μέσα από την κάλπη.

Συμπλήρωσε ότι αυτή η κυβέρνηση είναι ειδικού σκοπού αλλά η χώρα δεν πρέπει να το ξαναζήσει αυτό μετά τις εκλογές και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι δυόμιση χρόνια έκανε ότι μπορούσε να κόψει μισθούς και συντάξεις, αφού δεν μπόρεσε να προχωρήσει τις μεταρρυθμίσεις.

Τόνισε ακόμη ότι για τη ΝΔ είναι κομβικής σημασίας το ζήτημα της ανάκαμψης και της ανάπτυξης. «Πρέπει να δοθεί μια ανάσα στην οικονομία, να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας», είπε.

Τέλος επέκρινε όλους όσους κατηγορούν τη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας ότι δεν είδε να υπάρχει ολοκληρωμένη πρόταση όλων αυτών που καταγγέλλουν τηΝ πολιτική του κόμματος.

                                                                                                               Δείτε το βίντεο

 

 

Επισκεφθείτε μας...

 

 

 

Εγγραφή στο Newsletter

 
 

Επισκεφθείτε...