Συνεντεύξεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας μετά τις εκλογές

Την Τετάρτη 18/4/2012 η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Αθήνας μίλησε στην εκπομπή «Πρωινές διαδρομές» και στους Βασίλη Αδαμόπουλο και Σωτήρη Ξενάκη (καθημερινά 06.00-08.00)

Αυτό που έχει η ΝΔ ως στόχο είναι να κυβερνηθεί ο τόπος. Από κει και πέρα, βεβαίως, ο λαός είναι εκείνος ο οποίος τελικά από την κάλπη θα βγάλει τις αποφάσεις του για το πώς θέλει να κυβερνηθεί, για το ποιος θέλει να είναι ο πρωθυπουργός, και ποιο θα είναι το πρόγραμμα εκείνο το οποίο την επόμενη μέρα θα μας βγάλει από τα τραγικά αδιέξοδα στα οποία έχουμε περιέλθει.

Οι δημοσκόποι δεν λένε ότι είναι αδύνατον να συμβεί αυτό, απλώς λένε ότι με την παρούσα συγκυρία, τώρα που γίνονται οι μετρήσεις αυτές , είναι δύσκολο. Εμάς είναι ο στόχος μας να κυβερνηθεί ο τόπος. Θα δώσουμε τις προτάσεις μας αύριο στο Ζάππειο –και συμβολικά επιλέγουμε αυτό το σημείο των Αθηνών, όπου εκεί υπεγράφει από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή η συνθήκη για την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια- από εκεί θα πούμε υπεύθυνα, τις θέσεις μας, τις απόψεις μας και τις προτάσεις μας τις οποίες υποστηρίζουμε πολιτικά, για το πώς εμείς εκτιμούμε ότι την επομένη ότι θα κυβερνηθεί ο τόπος.

Συνέντευξη Κ.Παπακώστα

Κατεβάστε το ηχητικό εδώ

Αν από τις προγραμματικές θέσεις των κομμάτων, προκύπτουν τέτοιες συγκλίσεις που θα δώσουν στον πολίτη τη δυνατότητα να πει ότι δεν ανησυχώ για την επόμενη μέρα, με όποιον και αν συνεργαστεί το πρώτο κόμμα, τότε ο πολίτης είναι αυτός που θα αποφασίσει.

Επισκεφθείτε μας...

 

 

 

Εγγραφή στο Newsletter

 
 

Επισκεφθείτε...