Συνεντεύξεις

ΧΩΡΑ 4 Αυγούστου 2002 Αδικείται η καθημερινότητα Και ο χορός καλά κρατεί. Τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας βρήκαν θέμα για να καλύψουν τηνκυβερνητική καλοκαιρινή ραστώνη.

ΧΩΡΑ

4 Αυγούστου 2002

Αδικείται η καθημερινότητα


Και ο χορός καλά κρατεί. Τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας βρήκαν θέμα για να καλύψουν την κυβερνητική καλοκαιρινή ραστώνη. Η υπόθεση της τρομοκρατίας εκτός από τη σημαντικότητα της για τους πολιτικούς έδωσε τροφή και ύλη σε δημοσιογράφους,εφημερίδες και σε τηλεοπτικά κανάλια».

Οι διαπιστώσεις ανήκουν στη βουλευτή Β’ Αθηνών της Ν.Δ. Κατερίνα Παπακώστα Κατά την επισήμανση της, με κεντρικό ζήτημα την τρομοκρατία, «αδικούνται σημαντικότατα θέματα της καθημερινότητας του πολίτη όπως είναι η ανεργία, η κρίση στην Παιδεία, η ανυπαρξία κοινωνικής πολιτικής και η ανικανότητα της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει αυτά τα θέματα, η οικονομική δυσπραγία και η κρίση της ελληνικής οικονομίας, η επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου των αγροτών κ ά. Λες και όλα συνηγορούν στην κάλυψη των πραγματικών προβλημάτων των πολιτών. Κάποιοι έχουν ήδη εξαγάγει τα συμπεράσματα τους και έχουν προδικάσει και το τέλος. Σε αυτές τις περιπτώσεις η λαϊκή θυμοσοφία είναι καταλυτική και με αυτή την έννοια ο λαός λέει, δεδομένου και του θέρους, «κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο»».

Επισκεφθείτε μας...

 

 

 

Εγγραφή στο Newsletter

 
 

Επισκεφθείτε...