Συνεντεύξεις

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2006 Ομιλία στη Κεντρική Επιτροπή για εκλoγή Γενικού Γραμματέα...

Ομιλία στο στη Κεντρική Επιτροπή για εκλογή Γραμματέα

Αγαπητέ απερχόμενε Γραμματέα, φίλες και φίλοι και, βεβαίως, εδώ τα μέλη της Εφορευτικής, έπρεπε να ξεκινήσω από τον κύριο Πρόεδρο, τον αγαπητό μας τον Κώστα τον Σημαιοφορίδη, πρέπει να σας πω ότι σας ευχαριστώ θερμά για τα καλά λόγια, για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στην προσπάθεια, σε μια συγκεκριμένη πολιτική πρωτοβουλία, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής τα οποία έκριναν και θέλω να συγχαρώ τον Λευτέρη τον Ζαγορίτη στο πλευρό του οποίου θα σταθούμε όλοι.

Θέλω να τον διαβεβαιώσω και να διαβεβαιώσω όλες και όλους ότι το σύνθημα "Συνεννόηση - Συλλογικότητα - Συνέχεια" θα είναι αυτό το οποίο διαμορφώνει την ατζέντα της επόμενης μέρας. Και θα ήθελα να σας πω ότι στο πλευρό του κόμματος θα είμαστε και την επόμενη μέρα με πολιτικές πρωτοβουλίες, με στήριξη του κυβερνητικού έργου, αφουγκραζόμενοι όμως τον παλμό της κοινωνίας.

Αλλά θα ήθελα να πω προς όλους ότι σήμερα το πρωί κατέθεσα μια πρόταση την οποία βάζω ως παρακαταθήκη για το επόμενο τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Η πρόταση αυτή λέει ότι θα πρέπει στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, τις οποίες θα έχουμε για τη διαδοχή Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, να προβάλουν τις θέσεις τους και τις απόψεις τους οι υποψήφιοι έτσι ώστε να λαμβάνει γνώση η Κεντρική Επιτροπή εκλέκτορες αλλά και η κοινωνία προς την οποία διαχέονται τα αποτελέσματα των όποιων δημοκρατικών διεργασιών γίνονται.

Ήταν μια σπουδαία, ανοιχτή και δημοκρατική διαδικασία. Θεωρώ ότι και την επόμενη μέρα είμαστε παρούσες και παρόντες και όλοι μαζί συνεχίζουμε πιο δυνατοί, πιο ενωμένοι στην κοινή μας προσπάθεια.

Σας ευχαριστώ θερμά.

Επισκεφθείτε μας...

 

 

 

Εγγραφή στο Newsletter

 
 

Επισκεφθείτε...