Συνεντεύξεις

ΝΕΤ 105,8 "Το Πασοκ ιδιωτεύει πολιτικά, αφού κατά το Σόλωνα, ιδιώτης ήταν αυτός που απείχε...

Η Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β' Αθήνας, Κατερίνα Παπακώστα μιλώντας σήμερα στην εκπομπή της ΝΕΤ ''Άκρως ραδιοφωνικό και απόρρητο'' των Τ. Σαράντη και Π. Τσούτσια αναφέρθηκε στην πολιτική απουσία του Πασοκ από την κορυφαία αναθεωρητική διαδικασία, λέγοντας:

"Το Πασοκ ιδιωτεύει πολιτικά, αφού κατά το Σόλωνα, ιδιώτης ήταν αυτός που απείχε από τα κοινά. Ωστόσο, η απόδοση του όρου ιδιώτη (idiot στα γαλλικά) είχε και τη σημασία του ''ανόητου'' και κατ' επέκταση η απουσία του Πασοκ συνιστά πολιτική ανοησία. Διότι, όποιος είναι πολιτικά απών, πώς μπορεί να διεκδικεί τη ψήφο των πολιτών ζητώντας συνεχώς εκλογές;"
Επίσης επεσήμανε, ότι ο Γ. Παπανδρέου έπεσε στην παγίδα του Ευαγ. Βενιζέλου (τον οποίο η ίδια αποκάλεσε χθες στην Ολομέλεια ''πολιτικό Ρασπούτιν του Πασοκ'') για το άρθρο 16, αφού προσήλθε στην αναθεώρησή του -συμφωνώντας αρχικά -στη συνέχεια το υπερασπίστηκε δημόσια με συνεντεύξεις του, ενώ αμέσως μετά την απόφασή του για αποχώρηση από την αναθεωρητική διαδικασία, εξακολουθεί να το υπερασπίζεται δημόσια σε πρόσφατη συνέντευξή του σε κυριακάτικο φύλλο. "Αν αυτό συνιστά δείγμα αξιόπιστης συμπεριφοράς, ας το κρίνουν οι πολίτες".

Επισκεφθείτε μας...

 

 

 

Εγγραφή στο Newsletter

 
 

Επισκεφθείτε...