Συνεντεύξεις

ΣΤΟΝ ΑΘΗΝΑ 9.84 "Οι εταιρίες δημοσκοπήσεων κάνουν την δουλειά τους...

Πέμπτη, 30.8.2007

Η Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β' Αθήνας, Κατερίνα Παπακώστα - Σιδηροπούλου, μιλώντας χθες στην εκπομπή της Νίνας Γουδέλη και του Γρηγόρη Ρουμπάνη στον 9.84 δήλωσε:

Για τις δημοσκοπήσεις:

"Οι εταιρίες δημοσκοπήσεων κάνουν την δουλειά τους και κανείς από εμάς τους πολιτικούς δεν δικαιούται εκ των πραγμάτων να τις αμφισβητεί ή να τις υιοθετεί. Είναι η τάση της στιγμής και μετρήθηκε η τάση του εκλογικού σώματος αυτή την ώρα. Ο κόσμος όμως αυτή τη στιγμή μέσα στην εθνική τραγωδία την οποια βιώνουμε με άταφους τους νεκρούς συμπολίτες μας, λίγο ενδιαφέρεται για το πώς εμείς οι πολιτικοί και με τι συνείδηση αντιμετωπίζουμε αυτό το πρόβλημα. Κατά συνέπεια δεν θα μπω στη λογική του ΠΑΣΟΚ, με την οποία εξεπλάγην, περί αμφισβήτησης της δημοσκόπησης, την ώρα που όλοι μας πρέπει να ενδιαφερθούμε και να ρίξουμε το βάρος μας στην ανακούφιση των συμπολιτών μας".

Σε ερώτηση αν έχει η Νέα Δημοκρατία προγραμματίσει την επόμενη μέρα:

"Πρέπει να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε αυτά τα ζητήματα. Είναι προτεραιότητα της Κυβέρνησης. Για πρώτη φορά το ελληνικό κράτος πολύ γρηγορα προσπαθει με μια μόνο υπογραφή να βοηθήσει αυτόν τον κόσμο. Δεσμευτήκαμε να αλλάξει το Κράτος

Ο πολιτης με ρωτά όπως με ρωτά κι εσας, σε προεκλογική περίοδο.
Θα συμφωνήσω με τον κ. Φρατίνι

Επισκεφθείτε μας...

 

 

 

Εγγραφή στο Newsletter

 
 

Επισκεφθείτε...