Συνεντεύξεις

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ Στους πρωτοπόρους ανήκει, πλέον, η Ελλάδα αφού η χώρα είναι από τις λίγες που έσπευσαν να δώσουν μορφή νόμου...

20 Ιανουαρίου 2008

Ολα τα είχε η προχθεσινή εκδήλωση της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων της Ν.Δ. για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Πλήθος κόσμου, μέλη της κυβέρνησης και στελέχη του κόμματος, πολιτικές απαντήσεις για τα τρέχοντα θέματα, συνθήματα και ύμνους που θύμιζαν προεκλογική εκδήλωση!
Το ένθερμο κοινό των Γυναικών της Ν .Δ. δεν παρέλειπε να χειροκροτεί με ενθουσιασμο κάθε μέλος της κυβέρνησης που κατέφθανε στην αίθουσα του γνωστού ξενοδοχείου της Αθήνας, δείχνοντας την εκτίμηση του. Από την πλευρά τους η κ. Μπακογιάννη,ο κ, Παυλόπουλος, η κ. Πετραλιά, ο κ. Ζαγορίτης και πολλοί άλλοι δέχθηκαν με ιδιαίτερη χαρά τη θερμή υποδοχή, ενώ το ίδιο ενθουσιώδης -αν όχι και περισσότερο- ήταν και η υ ποδοχή του κ. Πασχάλη Αρβανιτίδη μετά της συζύγου του. Εκεί βέβαια που σείστη-
κε η αίθουσα ήταν όταν κατέφθασε ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, "συνοδευόμενος" από βοερά συνθήμα τα: "Είσαι και θα είσαι ο πρωθυπουργός"!Η Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων της Ν.Δ. Κ. Πα-πακώστα κατά την κοπή της πίτας δεν ξέχασε τον ασθενούντα Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, μεταφέροντας τις,ευχές όλων. Για την ιστορία, το φλουρί το κέρδι σε μια νεαρή κοπέλα, μέλος της ΔΑΠ και φοιτήτρια της Νομικής.
Το μόνο σίγουρο είναι πάντως ότι αποτέλεσε μια εκδήλωση που, όπως εκτυλίχθηκε, μάλλον θα έπρεπε να έχει διοργανωθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, λόγω της εντυπωσιακής προσέλευσης του κόσμου. Μπράβο στην κ. Παπακώστα.

Επισκεφθείτε μας...

 

 

 

Εγγραφή στο Newsletter

 
 

Επισκεφθείτε...