Συνεντεύξεις

EXPRES Αναντίλεκτα, διάγουμε δύσκολους καιρούς, αλλά...

Κατερίνα ΠαπακώσταΕΞΠΡΕΣ

18 Σεπτεμβρίου 2008

1. Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που εμφανίζουν την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας να είναι σαν καζάνι που βράζει. Θεωρείτε πώς είναι δυνατόν να αντιστραφεί αυτό το κλίμα;

Αναντίλεκτα, διάγουμε δύσκολους καιρούς, αλλά, ακριβώς τις στιγμές αυτές, η Κοινοβουλευτική μας Ομάδα, οφείλει να δρα και να λειτουργεί σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που έχουμε πάρει απέναντι στον ελληνικό λαό, ο οποίος ακόμα προσβλέπει σε εμάς και ιδίως στον Πρωθυπουργό της χώρας, με εμπιστοσύνη. Έχουμε χρέος και καθήκον να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων, να υπερβούμε τις ατομικές μας στοχεύσεις και να φυλάξουμε Θερμοπύλες.

2. Δημοσιεύτηκαν δυο δημοσκοπήσεις που δείχνουν για πρώτη φορά μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, να προηγείται το ΠΑΣΟΚ από τη Ν.Δ. κατά 2 μονάδες. Είναι ένα μήνυμα αυτό για τις επιλογές της Κυβέρνησης;

Έχω υποστηρίξει πολλές φορές, πως οι δημοσκοπήσεις είναι στιγμιαίες, δηλαδή αποτυπώνουν την τάση μιας συγκεκριμένης στιγμής. Φυσικά, αναμφίβολα και αποτελούν και ένα ηχηρό μήνυμα και καμπανάκι, το οποίο το λαμβάνουμε σοβαρά υπ' όψιν μας.

3. Τις τελευταίες μέρες φουντώνουν τα σενάρια για ανασχηματισμό στο προσεχές διάστημα. Εσείς τι λέτε;

Εμένα προσωπικά ως πολιτικό με αφορά η καθημερινότητα του πολίτη και η μάχη που δίνω για τα προβλήματα των συμπολιτών μου στη Β' περιφέρεια της Αθήνας, με έμφαση στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, όπως είναι οι γυναίκες, τα άτομα με αναπηρία, η Τρίτη ηλικία κ. ο. κ. Τα υπόλοιπα, για τα οποία με ρωτάτε, ανήκουν στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Πρωθυπουργού.

Επισκεφθείτε μας...

 

 

 

Εγγραφή στο Newsletter

 
 

Επισκεφθείτε...