Ομιλίες

Τύπος Σερρών 8 Φεβρουαρίου Η κυβέρνηση παραπαίει και προσχηματικά επιχειρεί, ανεπιτυχώς,, να κουκουλώσει τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος ακριβώς εξαιτίας της ανεπάρκειας και της αδυναμίας της τόνισε η βουλευτής ...

Τύπος Σερρών

8 Φεβρουαρίου


Η κυβέρνηση παραπαίει και προσχηματικά επιχειρεί, ανεπιτυχώς,, να κουκουλώσει τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος ακριβώς εξαιτίας της ανεπάρκειας και της αδυναμίας της τόνισε η βουλευτής της Ν.Δ. κ. Αικατερίνη Παπακώστα, η οποία παρέστη στη συνεστίαση των γυναικών της Νέας Δημοκρατίας στις Σέρρες.
Η κυβέρνηση υπογράμμισε ασχολείται με επουσιώδη ζητήματα επιχειρώντας να δημιουργήσει προπετάσματα καπνού προς συσκότιση των πραγματικών προβλημάτων της καθημερινότητας του πολίτη, στα οποία εστιάζει την πολιτική του ο πρόεδρος και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Οι παταγώδεις αποτυχίες της κυβέρνησης σε όλους τους τομείς, σημείωσε, επιχειρείται να σκεπαστούν επικοινωνιακά και από εξωγενείς παράγοντες ενώ η ίδια αξιοποιεί αυτή την προσπάθεια για τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.
Δειλία καταλόγισε στην κυβέρνηση η κ. Παπακώστα στο θέμα των αγροτικών κινητοποιήσεων, επισημαίνοντας ότι δεν είπε την αλήθεια και τώρα εισπράττει την οργή της μικροκομματικής και κοντόφθαλμης πολιτικής που άσκησε αποσκοπώντας σι ην άγρα ψήφων. Μεγάλη ευθύνη για την ίδια φέρουν οι κυβερνήσεις τους ΠΑΣΟΚ που δεν κατόρθωσαν να αξιοποιήσουν ι η δυνατότητα που δόθηκε από την Ε.Ε. για αναδιάρθρωση των καλλιεργειών και ο εκσυγχρονισμό της γεωργίας, ώστε να εισέλθει η χώρα μας στη διαδικασία της εναρμόνισης και της προσαρμογής.
Τώρα οι αγρότες, δήλωσε, έρχονται αντιμέτωποι με το υπέρογκο κόστος παραγωγής και είναι φυσικό να αντιδρούν.
Προσχηματικό έκρινε και το διάλογο που προτείνεται στους αγρότες, λέγοντας πως δεν υπάρχει πρόθεση από την κυβέρνηση να λύσει τα μεγάλα προβλήματα, Η Ν.Δ. διαβεβαίωσε τάσσεται στο πλευρό των αγροτών, διασαφήνισε ωστόσο ότι δεν θα πρέπει το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο να ταλαιπωρείται.Αποκάλυψε, επίσης, ότι στόχος της κυβέρνησης είναι φέρει σε αντιπαράθεση τούς αγρότες με το υπόλοιπό της κοινωνίας.
Όσον αφορά το ενδεχόμενο μετά από επιτυχία της Ν.Δ. στις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές να ζητηθούν πρόωρες εκλογές η κ. Παπακώστα διευκρίνισε ότι "επιθυμούμε να φύγει αυτή η κυβέρνηση η οποία βλάπτει και ζημιώνει τον τόπο, το πάνω χέρι όσον αφορά την επιλογή του χρόνου εκλογών τον έχει ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις εκλογές. Σίγουρα ένα πρώτο δείγμα της λαϊκής βουλή σης θα αποτελέσουν εκλογές στην Τ.Α., το οποία θα εξετάσουμε πάρα πολύ σοβαρά.
Η κυβέρνηση ,κατέληξε κρατά τους πολίτες όμηρους με τους χιλιάδες διορισμούς και με το τζόγο του Χρηματιστηρίου που ενθάρρυναν οι κ.κ. Σημίτης και Παπαντωνίου, ενώ κάλεσε η τηλεοπτική δημοκρατία να λειτουργήσει !προς την κατεύθυνση ποιότητας και όχι της διαπλοκής, που φιμώνει το έντονο αντιπολιτευτικό λόγο της Νέας Δημοκρατίας.

Επισκεφθείτε μας...

 

 

 

Εγγραφή στο Newsletter

 
 

Επισκεφθείτε...