Ομιλίες

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΤΕ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ 8 Απριλίου 2002

Η Βουλευτής κ.Κατερίνα Παπακώστα ήταν ομιλήτρια στην εκδήλωση της Τοπικής Επιτροπής Τριανδρίας Θεσσαλονίκης . Την πλαισιώνουν ο πρόεδρος κ.Γιώργος Τριανταφυλλίδης,η υπεύθυνη Γυναικών της Τοπικής, γεν.γραμματεύς κ. Φώτιος Αμπατζής.

Στη Θεσσαλονίκη, η Τοπική Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Τριανδρίας διοργάνωσε εκδήλωση για τα μέλη και τους φίλους της με επίσημη προσκεκλημένη τη βουλευτή Β΄ Αθηνών κα Κατερίνα Παπακώστα.
Ο πρόεδρος της Τοπικής κ. Γιώργος Τριανταφυλλίδης, πλαισιωμένος από τα μέλη του Δ.Σ. υποδέχθηκε τη βουλευτή, η οποία με την ομιλία της καυτηρίασε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που έχει οδηγήσει τη χώρα σε μαρασμό και εξαθλίωση. Η ίδια δήλωσε σίγουρη ότι σύντομα η Νέα Δημοκρατία θα γίνει κυβέρνηση. Ο κόσμος δέχθηκε με ενθουσιασμό τα μηνύματα και πολλές φορές διέκοπτε την ομιλήτρια με θερμό χειροκρότημα.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος, ."τέτοιοι, πολιτικοί σαν την κα Παπακώστα τιμούν την παράταξη -την ευχαριστούμε που βρέθηκε κοντά μας και τόνωσε με την παρουσία και την ομιλία της το φρόνημα και τις ελπίδες των γαλάζιων αγωνιστών.

Επισκεφθείτε μας...

 

 

 

Εγγραφή στο Newsletter

 
 

Επισκεφθείτε...