Άρθρα

NEWS POST "Στόχος της ΝΔ είναι να κυβερνηθεί ο τόπος "

Στόχος της ΝΔ είναι να κυβερνηθεί ο τόπος

«Αυτό που έχει η ΝΔ ως στόχο είναι να κυβερνηθεί ο τόπος. Από εκεί και πέρα, ο λαός είναι εκείνος ο οποίος τελικά από την κάλπη θα αποφασίσει του για το πώς θέλει να κυβερνηθεί, για το ποιος θέλει να είναι ο πρωθυπουργός, και ποιο θα είναι το πρόγραμμα εκείνο το οποίο την επόμενη μέρα θα μας βγάλει από τα τραγικά αδιέξοδα στα οποία έχουμε περιέλθει», δήλωσε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, στο «ΒΗΜΑ 99,5».   

«Θα δώσουμε τις προτάσεις μας αύριο στο Ζάππειο –και συμβολικά επιλέγουμε αυτό το σημείο των Αθηνών, όπου εκεί υπεγράφει από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή η συνθήκη για την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια- από εκεί θα πούμε υπεύθυνα, τις θέσεις μας, τις απόψεις μας και τις προτάσεις μας τις οποίες υποστηρίζουμε πολιτικά, για το πώς εμείς εκτιμούμε ότι την επομένη ότι θα κυβερνηθεί ο τόπος», τόνισε.  

«Αν από τις προγραμματικές θέσεις των κομμάτων, προκύπτουν τέτοιες συγκλίσεις που θα δώσουν στον πολίτη τη δυνατότητα να πει ότι δεν ανησυχώ για την επόμενη μέρα, με όποιον και αν συνεργαστεί το πρώτο κόμμα, τότε ο πολίτης είναι αυτός που θα αποφασίσει», κατέληξε η κ. Παπακώστα. 

Επισκεφθείτε μας...

 

 

 

Εγγραφή στο Newsletter

 
 

Επισκεφθείτε...