Άρθρα

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Βρισκόμαστε όλοι μετά από μια συντριπτική ήττα στην επόμενη μέρα όπου υπεύθυνα, πρέπει να ορίσουμε τι κόμμα θέλουμε, τι παράταξη θέλουμε. Θέλουμε ένα κόμμα που να αποτελεί που η  αντίληψη του κτήτορα, να αποτελεί παρελθόν;

Θέλουμε ένα κόμμα που να  ανήκει σε όσες και όσους παλέψαμε και παλεύουμε για τις αρχές και τις θέσεις του; Πρέπει να αποφασίσουμε λοιπόν.

Το νέο κόμμα που θα προκύψει, θα πρέπει να κηρύσσει το τέλος του ιδεολογικού αφοπλισμού της Νέας Δημοκρατίας. Δηλαδή να προβάλει  τις ιδέες μας,  όχι να τις κρύβουμε. Να μην εκχωρεί την αγάπη του για την πατρίδα και το μέλλον του τόπου δεξιότερα, και να μην εκχωρεί την υπεράσπιση της κοινωνικής δικαιοσύνης προς τα δεξιά του.

Θέλουμε ένα κόμμα που ανοίγεται στη βάση και θα βάζει τέλος στην αποιδεολογικοποιήση που ζήσαμε μέχρι και τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Ένα κόμμα που θα πάει σε ιδεολογικό βάθος και στη συνέχεια θα επιχειρήσει την πολιτική διείσδυση στην  κοινωνία . Ένα κόμμα που θα λειτουργεί ως ‘’μαγνήτης’’ στον κόσμο. Που ακτινοβολεί στους ψηφοφόρους του την ιδεολογία του και δημιουργεί ρεύμα νίκης στη συνέχεια. Ένα κόμμα που ο κοινωνικός φιλελευθερισμός, σε συνδυασμό με τον νέο πατριωτισμό, θα είναι η κυρίαρχη ιδεολογία του, με στήριξη στη μεσαία τάξη που τη χάσαμε στα πεντέμισι χρόνια της διακυβέρνησης, δηλαδή στους ‘’νοικοκυραίους’’ αυτής της χώρας, καθώς και τους μόνιμους παραδοσιακούς ψηφοφόρους μας που τους χάσαμε και αυτούς.

Ο νέος πατριωτισμός είναι σκαλί δημοκρατίας, κοινωνικής δικαιοσύνης και ανταγωνιστικότητας. Τελικά, θέλουμε ένα κόμμα που να ανατρέψει τα στερεότυπα του μεταπολιτευτικού τέλματος που είχε οδηγήσει σε μια κοινωνία απολιτικη, για μια αυθεντική κεντροδεξιά.

Επισκεφθείτε μας...

 

 

 

Εγγραφή στο Newsletter

 
 

Επισκεφθείτε...