Δελτία Τύπου

03.05.2019 - ΔΤ Κάθοδος του Ν.Ε.Ο. στις Ευρωκλογές – Πρέπει να κάνεις κάτι καινούργιο αν θες να δεις κάτι καινούργιο

 

Αθήνα, 03 Μαΐου 2019 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

Κάθοδος του Ν.Ε.Ο. στις Ευρωεκλογές – Πρέπει να κάνεις

κάτι καινούργιο αν θες να δεις κάτι καινούργιο    

 

    Με αφορμή τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου και της επίσημης κατάθεσης στον Άρειο Πάγο και στο Υπουργείο Εσωτερικών της ονομασίας και του εμβλήματος του συνδυασμού της Νέας Ελληνικής Ορμής, η Πρόεδρος του Ν.Ε.Ο. Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Καταθέσαμε χθες στον Άρειο Πάγο την υποψηφιότητα της Νέας Ελληνικής Ορμής για τις εκλογές της 26ης Μαΐου, με στόχο να απευθυνθούμε στους συμπολίτες μας, παρουσιάζοντας μια νέα πολιτική πρόταση που θα τους αφορά στην καθημερινότητά τους. Mακριά από τακτικισμούς, μακριά από πολιτικαντισμούς, για το μέλλον που θέλουμε να χτίσουμε για την χώρα μας και για τα παιδιά μας, για την νέα γενιά των Ελλήνων.

    Μια πολιτική πρόταση η οποία δεν εστιάζει στην εσωστρέφεια και στην κομματική μονομαχία. Εστιάζει στην ‘‘μεγάλη φωτογραφία’’ που είναι η θέση της χώρας μας για τα επόμενα πέντε χρόνια στην Ευρώπη, όπου οι συσχετισμοί  αλλάζουν άρδην, όπου η Ελλάδα θα πρέπει να διεκδικήσει στην κατανομή των πόρων το μερίδιο που της αναλογεί σε σχέση με τα βάρη που έχει αναλάβει, όπως το Μεταναστευτικό.

    Πιστεύουμε ότι στο επίκεντρο πρέπει να βρίσκεται ο Άνθρωπος. Πιστεύουμε ότι η Ευρώπη, πληγωμένη από τις αποφάσεις της Ηγεσίας της, θα επανέλθει στις ρίζες της Ιδρυτικής της πράξης για σύγκλιση ανάμεσα στους Λαούς και στα Κράτη.

    Οι εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μπορούν και πρέπει να είναι η μεγάλη ελπίδα, η Νέα αρχή στην οικοδόμηση μιας Νέας, δυνατής, δημοκρατικής, Ανθρώπινης Ενωμένης Ευρώπης.

    Το Ν.Ε.Ο. κατεβαίνει στις ευρωεκλογές δίχως δίχτυ ασφαλείας, απευθυνόμενο στους πολίτες, δίχως συναλλαγές, δίχως εξαρτήσεις, πλαισιωμένο από νέους ανθρώπους όλης της κοινωνικής διαστρωμάτωσης, οι οποίοι θέλουν να είναι ενεργοί και χρήσιμοι πολίτες.

    Προσδοκώ οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να αγκαλιάσουν τους υποψηφίους μας και την πολιτική μας πρόταση, διότι έχω αποδείξει ότι στην πολιτική μου διαδρομή από το 2000 μέχρι σήμερα φρόντιζα πάντοτε να είμαι χρήσιμη και παραγωγική προς τον ελληνικό λαό και απέναντι σε κάθε τύπου ελίτ, συμπορευόμενη με τα προβλήματα των πολιτών και της ελληνικής οικογένειας. Πρέπει να κάνεις κάτι καινούργιο, αν θες να δεις κάτι καινούργιο».

Επισκεφθείτε μας...

 

 

 

Εγγραφή στο Newsletter

 
 

Επισκεφθείτε...