Δελτία Τύπου

10.05.2019 - ΔΤ Δήλωση Προέδρου ΝΕΟ με αφορμή το χάλκινο μετάλλιο της εθνικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο στην Αγία Πετρούπολη

 

Αθήνα, 10 Μαΐου 2019 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

Δήλωση Προέδρου Ν.Ε.Ο. με αφορμή το χάλκινο μετάλλιο της εθνικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο στην Αγία Πετρούπολη    

 

    Με αφορμή την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από την εθνική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου που διεξάγεται στην Αγία Πετρούπολη, η Πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (Ν.Ε.Ο.) Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

    «Η σημερινή μέρα είναι μέρα μεγάλης χαράς για τα ελληνικά χρώματα. Η εθνική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ελεύθερο ομαδικό, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου που διεξάγεται στην Αγία Πετρούπολη, κάνοντας όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες υπερήφανους.

 

    Οκτώ νέα κορίτσια μας στέλνουν το μήνυμα πως όταν οι νέοι άνθρωποι, με πείσμα και αποφασιστικότητα, δουλεύουν με πνεύμα ομαδικότητας, μακριά από τις σειρήνες της μιζέριας που ηχούν στο εσωτερικό της χώρας, μπορούν να φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης, να διεκδικήσουν επάξια ακόμη υψηλότερες διακρίσεις και να αποτελέσουν τους καλύτερους πρεσβευτές μας σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

    Αγκαλιάζουμε με μεγάλη αγάπη και ευγνωμοσύνη την προσπάθειά τους. Εκφράζουμε την χαρά και την ελπίδα η εθνική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης να πάει ακόμη υψηλότερα.

    Δεν μπορώ να μην εκφράσω την χαρά μου και να απονέμω τα εύσημα και στην Μαρία Θηβαίου, εθνική προπονήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης, η οποία κοσμεί το ευρωψηφοδέλτιο του Ν.Ε.Ο.».

Επισκεφθείτε μας...

 

 

 

Εγγραφή στο Newsletter

 
 

Επισκεφθείτε...